Groepsaankoop voor leden Natuurpunt


Dat de klimaatopwarming niet langer een probleem is van verre landen is al langer duidelijk. Zo waren onze winters de afgelopen jaren abnormaal zacht en worden we in de zomer regelmatig overvallen door een hittegolf. Die klimaatverandering legt een enorme druk op onze lokale natuur en biodiversiteit.

Bij Linea Trovata staan we voor een duurzame energievisie die respect voor het leefmilieu en de natuur centraal stelt. Het verminderen van fossiele brandstoffen in onze energievoorziening is een absolute noodzaak om de CO2-uitstoot en dus de klimaatopwarming terug te dringen. De zon als duurzame energievoorziening is dan ook het perfecte toekomstige alternatief.

Maar onze duurzame energievisie gaat verder dan het plaatsen van zonnepanelen. Zo werken  we al meer dan 10 jaar samen  met Natuurpunt, de grootste natuurvereniging van Vlaanderen. Voor elke nieuwe zonne-energie installatie die we plaatsen, schenken we 100m² natuurgebied aan Natuurpunt. Want inzetten op meer natuur helpt om de broeikasgassen te absorberen en draagt bij tot een beter leefmilieu voor elk van ons.

Daarom organiseren we nu samen met Natuurpunt een nieuwe groepsaankoop voor zonnepanelen. Ben je lid van Natuurpunt en heb je nog geen zonnepanelen, aarzel dan niet en schrijf je vandaag nog in voor de groepsaankoop van Natuurpunt. Zo investeer je niet enkel in het klimaat, maar laat je ook je eigen energiefactuur gevoelig dalen.

Jouw voordelen bij aankoop van een installatie zonnepanelen:

  • Als lid van Natuurpunt krijg je korting bij de aankoop van je zonnepanelen
  • Wij investeren in 100m² natuurgebied voor Natuurpunt.
  • Je energiefactuur daalt.
  • We onderzoeken en bespreken samen met jou de meest rendabele oplossing.
  • Eén van onze eigen specialisten volgt jouw project op van start tot oplevering en ons eigen installatieteam neemt de plaatsing voor haar rekening.

Vul het deelnameformulier voor de groepsaankoop hier in.

Zo houden  we samen  de klimaatopwarming tegen. En gaan/ijveren we voor meer natuur!