Ontdek onze oplossingen


De kerngedachte van Linea Trovata heeft haar wortels in het respect voor het milieu en het behoud van de biodiversiteit op aarde. Hierbij stellen we onze fossiele brandstoffen in vraag en geloven we in de natuurlijke energie van de zon, de moeder van alle duurzame energiebronnen. Elke particulier of bedrijfsleider die hierover nadenkt en overweegt om over te stappen naar duurzame energie, is bij Linea Trovata aan het juiste adres. Linea Trovata biedt particulieren, de industrie en de agrarische sector slimme en duurzame energieoplossingen aan.

Verlicht uw energiefactuur

Verminderde energiefactuur, onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen, uitstekend rendement … Het zijn maar enkele redenen waarom kiezen voor hernieuwbare energie een uitstekende keuze is. Linea Trovata is meer dan enkel een installateur van zonnepanelen. Gepassioneerde ondernemers zoeken voor u de beste energieoplossing in een waaier aan duurzame energietechnieken. Waarbij we het maximale energetische rendement halen uit uw budget.

Kiezen voor hernieuwbare energie, een duurzame investering die u niet alleen hoeft te dragen, ook de overheid doet zijn duit in het zakje. Ontdek de talrijke – combineerbare – premies die de overheid uitschrijft om u aan te zetten tot een duurzame energie-installatie.

“Wist u dat de totale zoninstraling per jaar
op de totale aardoppervlakte ongeveer
overeenkomt met 10.000 keer de totale
wereldenergievraag per jaar.”

Voordelen

De voordelen van zonnepanelen zijn eindeloos; het is een technologie die zichzelf heeft bewezen. De combinatie van de technologie en de jarenlange expertise van Lina Trovata leverde al meer dan 5.000 succesvolle installaties. Een overzicht van die referenties kan u hier bekijken. Een aantal andere voordelen op een rij:

  • milieuvriendelijk
  • levensduur wordt geschat op 35 jaar
  • installatie gebeurt snel en professioneel
  • uw woning verhoogt in waarde
  • geen lawaaihinder, geen fijn stof, geen afvalstoffen en geen geurhinder