Ontdek onze oplossingen


Een duurzame energie-installatie gaat verder dan enkel wat zonnepanelen. Fotovoltaïsche panelen zijn slechts een schakel van een uitgebreid assortiment aan toepassingen. Zo kan u optimaliseren door zonnepanelen te combineren met batterijen of elektrische laadpalen.

Linea Trovata adviseert, ontwerpt en realiseert uw zonneproject. Ook juridisch en financieel kunnen we u bijstaan om de juiste keuzes te maken van bij de start.

Linea Trovata werkt met een zeer breed gamma van technieken en kiest op maat de beste oplossingen uit. De grote verscheidenheid aan zowel zonnepanelen als omvormers zorgt ervoor dat we een palet aan oplossingen kunnen voorstellen naar ieders budget.

Ontdek al onze oplossingen

zonnepanelen

batterijsystemen

elektrische laadpalen

energiemonitoring

omvormers

service en onderhoud

Meten is weten

Door energieloggers te plaatsen of een verbruiksanalyse berekenen wij de optimale grootte van uw installatie.

Grote daken: laat ze niet langer onbenut!

Lange gangen, grote lokalen, gebrekkige isolatie,… Veel bedrijven, overheden of scholen zijn traditioneel energieverslinders. Linea Trovata zoekt voor u de beste manier om zonnepanelen te installeren via hetzij een eigen investering, hetzij een derde investeerder. Scholen of administratieve centra beschikken vaak over grote daken die zich ideaal lenen voor fotovoltaïsche zonnepanelen. Zonnestroom voor onmiddellijk gebruik, waarbij het overschot in het net geïnjecteerd wordt. Uw energiefactuur daalt! Een investering met een uitstekend rendement die het hele gebouw van groene stroom voorziet. En dat is natuurlijk ook goed voor de gemeenschap.

Flexibele financiering

Wenst u de hele investering niet alleen te dragen, dan bekijkt Linea Trovata de mogelijkheden om te participeren in een energieproject. Linea Trovata beschikt immers niet enkel over de technische knowhow om duurzame energie-installaties te bouwen. Daarnaast beschikken we ook over heel wat juridische en financiële kennis om dergelijke participatievennootschappen voor investeerders op te zetten.

Bekijkt u een project als architect, huiseigenaar, schooldirectie of KMO-verantwoordelijke?
Een gebouw, woning of nutsinvestering gaat tegenwoordig over meer dan enkel een dak boven uw hoofd. Gebouwen moeten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, comfort en energie-efficiëntie, en dit tegen een betaalbare prijs.

Samen investeren of uw dak verhuren?

Heeft u interesse in een duurzame energietoepassing, maar wenst u de investering niet zelf te doen of te delen met andere partijen? Ook dat is mogelijk. We hebben zeer veel ervaring in het evalueren of een ESCO-investering op een dak mogelijk is. Dit kan via een projectvennootschap of via een van de energiecoöperatieven waar we mee samenwerken. We zetten graag onze schouders onder uw project, contacteer ons dus vandaag nog!